BuZa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BuZa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BuZa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op NPO 1 gaat vanavond de nieuwe Nederlandse politieke dramaserie BuZa van start. Deze vierdelige serie is de komende vrijdagen om 21:30 uur te zien bij de publieke omroep. MinisterAls de minister van Buitenlandse Zaken onverwacht overlijdt wordt Maarten Meinema, al geruime tijd weg uit Nederland, teruggehaald om hem op te volgen. Zijn staf ziet het niet erg in hem zitten, want hij blijkt koppig, bot en zeer eigenwijs. MoordIntussen ziet het ministerie zich geplaatst voor onconventionele vraagstukken als moord en doodslag. Tot overmaat van ramp heeft de minister nog een ander, geheim probleem. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Kees Prins.
Uitzending :
BuZa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op NPO 1 gaat vanavond de nieuwe Nederlandse politieke dramaserie BuZa van start. Deze vierdelige serie is de komende vrijdagen om 21:30 uur te zien bij de publieke omroep.

Minister
Als de minister van Buitenlandse Zaken onverwacht overlijdt wordt Maarten Meinema, al geruime tijd weg uit Nederland, teruggehaald om hem op te volgen. Zijn staf ziet het niet erg in hem zitten, want hij blijkt koppig, bot en zeer eigenwijs.

Moord
Intussen ziet het ministerie zich geplaatst voor onconventionele vraagstukken als moord en doodslag. Tot overmaat van ramp heeft de minister nog een ander, geheim probleem. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Kees Prins.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BuZa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV