Talkshow M gemist? Nabestaanden 'Luchtbuks Ria': "Niet treuren was haar levensles"

Talkshow M gemist? Nabestaanden 'Luchtbuks Ria': "Niet treuren was haar levensles"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken bij Gids.tv.

Het was groot nieuws in Nederland vandaag: 'Luchtbuks Ria' is overleden. Ze groeide in haar leven uit tot een icoon op de Tilburgse kermis.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Nabestaanden 'Luchtbuks Ria': &quot;Niet treuren was haar levensles&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken bij Gids.tv. Het was groot nieuws in Nederland vandaag: 'Luchtbuks Ria' is overleden. Ze groeide in haar leven uit tot een icoon op de Tilburgse kermis. Lees verder onder de video. LevenslesDe Tilburgse Kermis heeft een icoon verloren. Ria van Dijk, ‘Luchtbuks Ria’ is op 103-jarige leeftijd overleden. Ze werd wereldberoemd, met haar foto’s. Ria’s neef Kees Zoontjens schoof aan bij Talkshow M, samen met fotograaf Joep Eijkens, die een boek maakte met foto’s van Ria. “Ze heeft ons meegegeven dat we niet moeten gaan zitten treuren. Dat zegt veel over haar.” Op jonge leeftijd legde ze al zelf beelden vast van haarzelf met een luchtbuks. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Nabestaanden 'Luchtbuks Ria': "Niet treuren was haar levensles"

Levensles
De Tilburgse Kermis heeft een icoon verloren. Ria van Dijk, ‘Luchtbuks Ria’ is op 103-jarige leeftijd overleden. Ze werd wereldberoemd, met haar foto’s. Ria’s neef Kees Zoontjens schoof aan bij Talkshow M, samen met fotograaf Joep Eijkens, die een boek maakte met foto’s van Ria. “Ze heeft ons meegegeven dat we niet moeten gaan zitten treuren. Dat zegt veel over haar.” Op jonge leeftijd legde ze al zelf beelden vast van haarzelf met een luchtbuks.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV