De Verhulstjes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verhulstjes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verhulstjes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De familie Verhulst, wie kent ze niet? Vooral pater familias Gert is ook in Nederland bekend als baas van Studio 100. Vanaf vanavond kunnen we de avonturen van zijn familie volgen in de nieuwe realityserie De Verhulstjes. Samson & GertIn 1990 brak Gert Verhulst door dankzij zijn rol in de kinderserie Samson & Gert, die ook in ons land een groot succes was. Vervolgens rees zijn ster snel in het Vlaamse medialandschap - vooral na de oprichting van Studio 100 in 1996 en de doorbraak van de meidengroep K3, waar Verhulst ook een flinke vinger in de pap heeft. FamilieIn De Verhulstjes volgen we Gert, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en de honden Leo en Marcel. We krijgen een uniek inkijkje in hun leven. Viktor en Marie zijn inmiddels ook bekende mediapersoonlijkheden in België; Viktor als presentator, Marie vooral als actrice. Hoe ziet hun leven eruit?
Uitzending :
De Verhulstjes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De familie Verhulst, wie kent ze niet? Vooral pater familias Gert is ook in Nederland bekend als baas van Studio 100. Vanaf vanavond kunnen we de avonturen van zijn familie volgen in de nieuwe realityserie De Verhulstjes.

Samson & Gert
In 1990 brak Gert Verhulst door dankzij zijn rol in de kinderserie Samson & Gert, die ook in ons land een groot succes was. Vervolgens rees zijn ster snel in het Vlaamse medialandschap - vooral na de oprichting van Studio 100 in 1996 en de doorbraak van de meidengroep K3, waar Verhulst ook een flinke vinger in de pap heeft.

Familie
In De Verhulstjes volgen we Gert, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en de honden Leo en Marcel. We krijgen een uniek inkijkje in hun leven. Viktor en Marie zijn inmiddels ook bekende mediapersoonlijkheden in België; Viktor als presentator, Marie vooral als actrice. Hoe ziet hun leven eruit?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Verhulstjes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV