RTL Boulevard over Are You The One: ruzie tussen exen loopt uit de hand (video)

RTL Boulevard over Are You The One: ruzie tussen exen loopt uit de hand (video)

<em>RTL Boulevard</em> over <em>Are You The One</em>: ruzie tussen exen loopt uit de hand (video) De emoties lopen hoog op tussen Ivo en Shanice in de komende aflevering van Are You The One?. De exen bleken daadwerkelijk geen perfecte match te zijn in het programma, maar wanneer Shanice op zoek gaat naar haar potentiële liefde valt dat in het verkeerde keelgat bij Ivo. Het gaat hard tegen hard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe aflevering van Are You The One is vanaf vandaag te zien bij Videoland en aanstaande zondag om 19.00 uur op MTV.
TV :
RTL Boulevard over Are You The One: ruzie tussen exen loopt uit de hand (video)

De emoties lopen hoog op tussen Ivo en Shanice in de komende aflevering van Are You The One?. De exen bleken daadwerkelijk geen perfecte match te zijn in het programma, maar wanneer Shanice op zoek gaat naar haar potentiële liefde valt dat in het verkeerde keelgat bij Ivo. Het gaat hard tegen hard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe aflevering van Are You The One is vanaf vandaag te zien bij Videoland en aanstaande zondag om 19.00 uur op MTV.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard over Are You The One: ruzie tussen exen loopt uit de hand (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV