Rob Geus over Expeditie: "Arts vond het onverantwoord dat ik doorging" (video)

Rob Geus over Expeditie: "Arts vond het onverantwoord dat ik doorging" (video)

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, voor Rob Geus is de tijd van gaan aangebroken. Hij moest afscheid nemen van het programma en daarmee ook van zijn avontuur als Robinson. Meer dan tien kilo lichter komt hij terug in Nederland.

<em>Rob Geus</em> over <em>Expeditie</em>: &quot;Arts vond het onverantwoord dat ik doorging&quot; (video) Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, voor Rob Geus is de tijd van gaan aangebroken. Hij moest afscheid nemen van het programma en daarmee ook van zijn avontuur als Robinson. Meer dan tien kilo lichter komt hij terug in Nederland. Onverantwoord24 dagen is Geus op het eiland geweest. Zijn gezondheid ging naar mate het programma vorderde snel achteruit. Tijdens de laatste proef bereikte hij wel een dieptepunt: "Arts vond het onverantwoord dat ik doorging. Mijn ribben waren zwaar gekneusd." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Geus over Expeditie: "Arts vond het onverantwoord dat ik doorging" (video)

Onverantwoord
24 dagen is Geus op het eiland geweest. Zijn gezondheid ging naar mate het programma vorderde snel achteruit. Tijdens de laatste proef bereikte hij wel een dieptepunt: "Arts vond het onverantwoord dat ik doorging. Mijn ribben waren zwaar gekneusd."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV