Heftige beelden: rellen in Rotterdam schokken bewoners, extreem geweld tegen politie

Heftige beelden: rellen in Rotterdam schokken bewoners, extreem geweld tegen politie

Op de Coolsingel in Rotterdam zijn vrijdagavond rellen uitgebroken. Honderden mensen protesteren tegen het zogenoemde 2G-beleid. De rellen ontaarden in extreem geweld tegen polite, waarin agenten moesten vrezen voor hun leven. Politiewagens zijn in brand gestoken, en agenten in het nauw gedreven. Hieronder geven we een overzicht van de rellen in Rotterdam van vrijdagavond.

Lees verder onder de video's.

Heftige beelden: rellen in <em>Rotterdam</em> schokken bewoners, extreem geweld tegen politie Op de Coolsingel in Rotterdam zijn vrijdagavond rellen uitgebroken. Honderden mensen protesteren tegen het zogenoemde 2G-beleid. De rellen ontaarden in extreem geweld tegen polite, waarin agenten moesten vrezen voor hun leven. Politiewagens zijn in brand gestoken, en agenten in het nauw gedreven. Hieronder geven we een overzicht van de rellen in Rotterdam van vrijdagavond. Lees verder onder de video's. Lange nachtOp de beelden hierboven is het extreme geweld tegen de politie te zien. Het werd dan ook een lange nacht voor de agenten in Rotterdam. Het kostte uren voordat het in de stad weer veilig was. Er zijn tientallen aanhoudingen verricht. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Zien: coronaprotest tegen 2G-beleid Coolsingel Rotterdam loopt compleet uit de hand Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over demonstratie Rotterdam: "Het is een veldslag met veel gewonden" Bekijk deze video » Zien: zeker twee gewonden door politiekogels tijdens coronaprotest in Rotterdam Bekijk deze video » Heftige beelden: relschoppers met zwaar vuurwerk en auto's die in vlammen opgaan Rotterdam Bekijk deze video »
Misdaad :
Heftige beelden: rellen in Rotterdam schokken bewoners, extreem geweld tegen politie

Lange nacht
Op de beelden hierboven is het extreme geweld tegen de politie te zien. Het werd dan ook een lange nacht voor de agenten in Rotterdam. Het kostte uren voordat het in de stad weer veilig was. Er zijn tientallen aanhoudingen verricht.

Bekijk de beelden hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV