Johan Derksen in VI: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd"

Johan Derksen in VI: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 19 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 november terugkijken bij Gids.tv.

Natuurlijk ging het bij Veronica Inside ook even over de Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie, die de afgelopen week in de kamer meerdere malen misdroeg met bedreigingen en aanzetten tot geweld. Johan Derksen: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd."

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Ik schaam me diep dat ik ooit op <em>Thierry Baudet</em> heb gestemd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 19 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 november terugkijken bij Gids.tv. Natuurlijk ging het bij Veronica Inside ook even over de Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie, die de afgelopen week in de kamer meerdere malen misdroeg met bedreigingen en aanzetten tot geweld. Johan Derksen: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd." Lees verder onder de video. SchaamteHet vervult Derksen dus met schaamte dat hij ooit op FvD stemde, en ook dat hij actief meewerkte aan de campagne van de partij. "Baudet heeft alle goede mensen om zich heen van zich afgestoten. Het is een partij van gekkeis geworden." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schaamte
Het vervult Derksen dus met schaamte dat hij ooit op FvD stemde, en ook dat hij actief meewerkte aan de campagne van de partij. "Baudet heeft alle goede mensen om zich heen van zich afgestoten. Het is een partij van gekkeis geworden."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV