Schaatsen: tweede dag wereldbeker in Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Schaatsen: tweede dag wereldbeker in Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Schaatsen: tweede dag wereldbeker in Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending Van vrijdag 19 november tot zondag 21 november is het tijd voor het tweede wereldbekerweekend van dit schaatsseizoen. Na Polen reizen de langebaanschaatsers af naar Noorwegen, voor een weekend in Stavanger. De NOS zendt de zaterdag en zondag live uit op NPO 1, de vrijdag en dus het volledige verslag is te volgen op NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv. SprintersIn de vroege middag mogen de sprinters aan het werk, als zowel de 500 meter voor dames als voor heren wordt verreden. Deze kende beide geen Nederlandse winnaar in de vorige wereldbekerwedstrijd. 10 kilometerRond 16.00 uur is het dan tijd voor de tien kilometer op het Noorse ijs. Op de combinatie-afstand 5 en 10 kilometer staat de Zweed Nils van der Poel nu op de eerste plaats, Roest is de eerste Nederlander op de derde plaats. TeamsprintTot slot wordt de eerste editie van de teamsprint in dit seizoen verreden. Voor de vrouwen nemen Michelle de Jong, Marrit Fledderus, Femke Kok en Dione Voskamp deel, de mannen zijn Stefan Westenbroek, Serge Yoro, Tijmen Snel en Janno Botman.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Van vrijdag 19 november tot zondag 21 november is het tijd voor het tweede wereldbekerweekend van dit schaatsseizoen. Na Polen reizen de langebaanschaatsers af naar Noorwegen, voor een weekend in Stavanger. De NOS zendt de zaterdag en zondag live uit op NPO 1, de vrijdag en dus het volledige verslag is te volgen op NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.

Sprinters
In de vroege middag mogen de sprinters aan het werk, als zowel de 500 meter voor dames als voor heren wordt verreden. Deze kende beide geen Nederlandse winnaar in de vorige wereldbekerwedstrijd.

10 kilometer
Rond 16.00 uur is het dan tijd voor de tien kilometer op het Noorse ijs. Op de combinatie-afstand 5 en 10 kilometer staat de Zweed Nils van der Poel nu op de eerste plaats, Roest is de eerste Nederlander op de derde plaats.

Teamsprint
Tot slot wordt de eerste editie van de teamsprint in dit seizoen verreden. Voor de vrouwen nemen Michelle de Jong, Marrit Fledderus, Femke Kok en Dione Voskamp deel, de mannen zijn Stefan Westenbroek, Serge Yoro, Tijmen Snel en Janno Botman.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schaatsen: tweede dag wereldbeker in Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV