Detectives: Midsomer Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Midsomer Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Midsomer Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe, 22ste seizoen van de Britse detectiveserie Midsomer Murders van start bij de publieke omroep. De komende zaterdagen rond 22:10 uur op NPO 2. FotograafIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe een fotograaf uit Little Worthy een vertelwedstrijd wint met zijn verhaal over een wild beest. Al snel bezorgt dit verhaal hem grote populariteit als het een vlucht begint te nemen op social media. Gruwelijke realiteitOok Little Worthy zelf mag zich verheugen op belangstelling: van heinde en verre komen mensen op het dorp af om een glimp van het beest op te vangen. Als er een dode valt, moeten Barnaby en Winter uitzoeken of de verzonnen creatie nu gruwelijke realiteit geworden is.
Uitzending :
Detectives: Midsomer Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het nieuwe, 22ste seizoen van de Britse detectiveserie Midsomer Murders van start bij de publieke omroep. De komende zaterdagen rond 22:10 uur op NPO 2.

Fotograaf
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe een fotograaf uit Little Worthy een vertelwedstrijd wint met zijn verhaal over een wild beest. Al snel bezorgt dit verhaal hem grote populariteit als het een vlucht begint te nemen op social media.

Gruwelijke realiteit
Ook Little Worthy zelf mag zich verheugen op belangstelling: van heinde en verre komen mensen op het dorp af om een glimp van het beest op te vangen. Als er een dode valt, moeten Barnaby en Winter uitzoeken of de verzonnen creatie nu gruwelijke realiteit geworden is.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Midsomer Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV