Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zendt NPO 3 om 23:30 uur een registratie uit van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor boutique muziekfestival in Bazel. Ook hier lieten ze weer de trouw aan hun eigen cultuur horen. Ierland en SchotlandDe kracht en trots van Ierland en Schotland doordringt het oeuvre van Snow Patrol. Hun muziek vermengt krachtige volksliederen die tot ver buiten de horizon resoneren met gevoelens van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid. En met succes: 'Chasing Cars' was het meest gespeelde nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk. HitsDat heeft Snow Patrol ook in Nederland een stortvloed aan hits opgeleverd. Nadat 'Run' in 2003 al een flink publiek aansprak braken ze in 2006 door met de plaats Eyes Open, waar we hits als 'Chasing Cars' en 'Shut Your Eyes' op vinden. De hits waren echter nog lang niet opgedroogd, want successen als 'Crack the Shutters', 'Just Say Yes' en 'Called Out in the Dark' volgden.
Uitzending :
Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond zendt NPO 3 om 23:30 uur een registratie uit van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor boutique muziekfestival in Bazel. Ook hier lieten ze weer de trouw aan hun eigen cultuur horen.

Ierland en Schotland
De kracht en trots van Ierland en Schotland doordringt het oeuvre van Snow Patrol. Hun muziek vermengt krachtige volksliederen die tot ver buiten de horizon resoneren met gevoelens van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid. En met succes: 'Chasing Cars' was het meest gespeelde nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk.

Hits
Dat heeft Snow Patrol ook in Nederland een stortvloed aan hits opgeleverd. Nadat 'Run' in 2003 al een flink publiek aansprak braken ze in 2006 door met de plaats Eyes Open, waar we hits als 'Chasing Cars' en 'Shut Your Eyes' op vinden. De hits waren echter nog lang niet opgedroogd, want successen als 'Crack the Shutters', 'Just Say Yes' en 'Called Out in the Dark' volgden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vacant

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV