Extra optreden The Masked Singer: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade

Extra optreden The Masked Singer: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 19 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen vrijdag maakten het IJsje en de Cupcake hun opwachting in The Masked Singer. Ze zongen een prachtige liefdesballade. Wie zitten er achter het masker, denk jij? Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Extra optreden <em>The Masked Singer</em>: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 19 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Extra onthulling The Masked Singer: wie zijn het IJsje en de Cupcake? (video) Bekijk deze video » Afgelopen vrijdag maakten het IJsje en de Cupcake hun opwachting in The Masked Singer. Ze zongen een prachtige liefdesballade. Wie zitten er achter het masker, denk jij? Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. BalledeHet duo zong (I've Had) The Time Of My Life in prachtige kostuums. Maar wie zitten er achter het masker? Bekijk ook de onthulling van het IJsje en de Cupcake. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Extra optreden The Masked Singer: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade

Ballede
Het duo zong (I've Had) The Time Of My Life in prachtige kostuums. Maar wie zitten er achter het masker? Bekijk ook de onthulling van het IJsje en de Cupcake.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extra optreden The Masked Singer: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV