Rotterdammers blikken terug op coronaprotest 2G-beleid: "Dit is pas het begin"

Rotterdammers blikken terug op coronaprotest 2G-beleid: "Dit is pas het begin"

Rotterdam ontwaakt na een nacht vol geweld en rellen in de stad. Het coronaprotest tegen 2G-beleid liep gisteren behoorlijk uit de hand, er werd zwaar vuurwerk afgestoken, agenten en brandweerlieden werden bekogeld, en auto's en scooters in brand gestoken. Volgens verschillende Rotterdammers is dit pas 'het topje van de ijsberg'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rotterdammers</em> blikken terug op <em>coronaprotest 2G-beleid</em>: &quot;Dit is pas het begin&quot; Rotterdam ontwaakt na een nacht vol geweld en rellen in de stad. Het coronaprotest tegen 2G-beleid liep gisteren behoorlijk uit de hand, er werd zwaar vuurwerk afgestoken, agenten en brandweerlieden werden bekogeld, en auto's en scooters in brand gestoken. Volgens verschillende Rotterdammers is dit pas 'het topje van de ijsberg'. Tekst gaat verder onder de video. Pas het beginRotterdammers reageren verschillend op het protest van gisteravond. De meerderheid vindt dat niet valt goed te praten, toch zijn er ook veel inwoners die begrip hebben voor de demonstranten: "Denk dat dit pas het begin is, dit loopt zwaar uit de klauwen." De politie heeft zeker 50 mensen aangehouden na de demonstraties van gisteravond. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: rellen in Rotterdam schokken bewoners, extreem geweld tegen politie Bekijk deze video » Heftige beelden: relschoppers met zwaar vuurwerk en auto's die in vlammen opgaan Rotterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Rotterdammers blikken terug op coronaprotest 2G-beleid: "Dit is pas het begin"

Pas het begin
Rotterdammers reageren verschillend op het protest van gisteravond. De meerderheid vindt dat niet valt goed te praten, toch zijn er ook veel inwoners die begrip hebben voor de demonstranten: "Denk dat dit pas het begin is, dit loopt zwaar uit de klauwen." De politie heeft zeker 50 mensen aangehouden na de demonstraties van gisteravond.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rotterdammers blikken terug op coronaprotest 2G-beleid: "Dit is pas het begin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV