Samenvatting derde vrije training GP van Qatar: Valtteri Bottas maakt het spannend

Samenvatting derde vrije training GP van Qatar: Valtteri Bottas maakt het spannend

Valtteri Bottas was net als in de tweede vrije training de snelste coureur van de grid. De Fin noteerde een knappe 1.20.310, Lewis Hamilton eindige als tweede met een 1.22.388 en Max Verstappen noteerde de derde tijd van de training.

Lees verder onder de video.

Samenvatting derde vrije training <em>GP van Qatar</em>: <em>Valtteri Bottas</em> maakt het spannend Valtteri Bottas was net als in de tweede vrije training de snelste coureur van de grid. De Fin noteerde een knappe 1.20.310, Lewis Hamilton eindige als tweede met een 1.22.388 en Max Verstappen noteerde de derde tijd van de training. Lees verder onder de video. Werk aan de winkelRed Bull Racing heeft nog veel werk aan de winkel, Max Verstappen heeft een gat van drie tiende ten opzichte van de Mersedessen en dat is problematisch. Teamgenoot Sergio Pérez kwam in de derde training niet verder dan de vijfde plek. Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Samenvatting eerste vrije training GP van Brazilië: Lewis Hamilton de snelste Bekijk deze video » Samenvatting sprintrace GP van Brazilië 2021 Bekijk deze video » Humberto gemist? Robert Doornbos vindt prestaties Lewis Hamilton ongekend Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting derde vrije training GP van Qatar: Valtteri Bottas maakt het spannend

Werk aan de winkel
Red Bull Racing heeft nog veel werk aan de winkel, Max Verstappen heeft een gat van drie tiende ten opzichte van de Mersedessen en dat is problematisch. Teamgenoot Sergio Pérez kwam in de derde training niet verder dan de vijfde plek.

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV