Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje

Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje

In een nieuwe aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen Eloise van Oranje. De gravin moet proberen om vier uur uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Eloise heeft een hoop spectaculaire dingen geregeld om te zorgen dat ze niet gepakt wordt.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Bekijk hele aflevering van <em>Het Jachtseizoen</em> met <em>Eloise van Oranje</em> In een nieuwe aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen Eloise van Oranje. De gravin moet proberen om vier uur uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Eloise heeft een hoop spectaculaire dingen geregeld om te zorgen dat ze niet gepakt wordt. Tekst gaat verder onder de video. Eloise van OranjeEloise van Oranje is de nieuwe ‘covergirl’ van het wintermagazine van LINDA.-meiden. Het is het sluitstuk van een prachtig jaar voor de gravin, waarin ze een eigen boek uitbracht en scoorde met haar video’s op TikTok. “Ik ben niet 100% zelfverzekerd, ik denk dat niemand dat is. Vroeger was ik wel onzekerder.” Ze besloot het interview met: “Lekker jezelf zijn, dat kan ik iedereen aanraden.” Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje hierboven. Bekijk ook Giel de Winter reageert op ongeluk Stuk TV: "Slachtoffer werkt aan zijn herstel" (video) Bekijk deze video » Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix Bekijk deze video » Zien: Eloise van Oranje wordt geholpen door ouders tijdens Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje

Eloise van Oranje
Eloise van Oranje is de nieuwe ‘covergirl’ van het wintermagazine van LINDA.-meiden. Het is het sluitstuk van een prachtig jaar voor de gravin, waarin ze een eigen boek uitbracht en scoorde met haar video’s op TikTok. “Ik ben niet 100% zelfverzekerd, ik denk dat niemand dat is. Vroeger was ik wel onzekerder.” Ze besloot het interview met: “Lekker jezelf zijn, dat kan ik iedereen aanraden.”

Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV