Karin Bloemen vindt deelname aan The Masked Singer onbegrijpelijk: "Het was overduidelijk"

Karin Bloemen vindt deelname aan The Masked Singer onbegrijpelijk: "Het was overduidelijk"

Uiteraard was het deze vrijdagavond ook weer het best bekeken programma van de dag: The Masked Singer. Uit het pak van het lieveheersbeestje komt Karin Bloemen gekropen.

<em>Karin Bloemen</em> vindt deelname aan <em>The Masked Singer</em> onbegrijpelijk: &quot;Het was overduidelijk&quot; Uiteraard was het deze vrijdagavond ook weer het best bekeken programma van de dag: The Masked Singer. Uit het pak van het lieveheersbeestje komt Karin Bloemen gekropen. Alle juryleden wisten dat het Karin Bloemen was. En dat is volgens Karin niet zo moeilijk: "Het was echt onbegrijpelijk. Het was namelijk ook niet zo heel moeilijk, het was zo overduidelijk." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Extra optreden The Masked Singer: het IJsje en de Cupcake schitteren met liefdesballade Bekijk deze video » Video: het Lieveheersbeestje schittert in The Masked Singer, maar wie is het toch? Bekijk deze video »
TV :
Karin Bloemen vindt deelname aan The Masked Singer onbegrijpelijk: "Het was overduidelijk"

Alle juryleden wisten dat het Karin Bloemen was. En dat is volgens Karin niet zo moeilijk: "Het was echt onbegrijpelijk. Het was namelijk ook niet zo heel moeilijk, het was zo overduidelijk."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karin Bloemen vindt deelname aan The Masked Singer onbegrijpelijk: "Het was overduidelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV