Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is op SBS6 de tv-première van Bert Visschers laatste voorstelling Hij wordt vanzelf moe te zien. Al jarenlang doet hij zijn best om orde te scheppen in de door hemzelf gecreëerde chaos, maar in deze nieuwe show dreigt het weer een puinhoop te worden. ZigeunerHet begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel 'De Uitstrijk' windmolens wil bouwen? StrijdIn een idyllisch decor van antieke woonwagens kruipt Visscher in de huid van Tokko Pepetto die voorop gaat in de strijd. Visscher weet als geen ander het idiote verhaal van de zigeuners neer te zetten. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant! Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk fragment van Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is op SBS6 de tv-première van Bert Visschers laatste voorstelling Hij wordt vanzelf moe te zien. Al jarenlang doet hij zijn best om orde te scheppen in de door hemzelf gecreëerde chaos, maar in deze nieuwe show dreigt het weer een puinhoop te worden.

Zigeuner
Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel 'De Uitstrijk' windmolens wil bouwen?

Strijd
In een idyllisch decor van antieke woonwagens kruipt Visscher in de huid van Tokko Pepetto die voorop gaat in de strijd. Visscher weet als geen ander het idiote verhaal van de zigeuners neer te zetten. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV