Schaatsen: laatste dag wereldbeker Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Schaatsen: laatste dag wereldbeker Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Schaatsen: laatste dag wereldbeker Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending Van vrijdag 19 november tot zondag 21 november is het tijd voor het tweede wereldbekerweekend van dit schaatsseizoen. Na Polen reizen de langebaanschaatsers af naar Noorwegen, voor een weekend in Stavanger. De NOS zendt de zaterdag en zondag live uit op NPO 1, de vrijdag en dus het volledige verslag is te volgen op NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv. 500 meterDe laatste middag wordt geopend met de sprinters. Zowel bij de mannen als de vrouwen wordt gehoopt op een beter resultaat dan vorige week in Polen, toen de Nederlanders er niet aan te pas kwamen. 1500 meterHet weekend in Noorwegen wordt afgesloten met de 1500 meter voor mannen en vrouwen. Ireen Wüst trok afgelopen weekend aan het korte eind en werd vierde, bij de mannen kwam Kjeld Nuis tot een zesde plaats.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Van vrijdag 19 november tot zondag 21 november is het tijd voor het tweede wereldbekerweekend van dit schaatsseizoen. Na Polen reizen de langebaanschaatsers af naar Noorwegen, voor een weekend in Stavanger. De NOS zendt de zaterdag en zondag live uit op NPO 1, de vrijdag en dus het volledige verslag is te volgen op NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.

500 meter
De laatste middag wordt geopend met de sprinters. Zowel bij de mannen als de vrouwen wordt gehoopt op een beter resultaat dan vorige week in Polen, toen de Nederlanders er niet aan te pas kwamen.

1500 meter
Het weekend in Noorwegen wordt afgesloten met de 1500 meter voor mannen en vrouwen. Ireen Wüst trok afgelopen weekend aan het korte eind en werd vierde, bij de mannen kwam Kjeld Nuis tot een zesde plaats.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schaatsen: laatste dag wereldbeker Stavanger gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV