ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de halve finale van ARIA, om 20:25 uur te zien op NPO 1. Welke operazangers weten zich te plaatsen voor de grote finale van deze zangwedstrijd? ZelfgekozenDe zangers zoeken de grenzen op van het operagenre. Ze zingen zelfgekozen stukken, op het grensvlak tussen opera en lichte muziek. Het lied 'Granada' komt uit 1932. Het is een liefdesverklaring aan de zonovergoten stad Granada in Spanje. 'Die Moritat von Mackie Messer' uit Die Dreigroschenoper wordt ook gezongen. Romantisch lied'Die Moritat von Mackie Messer' speelt zich af in het duistere criminele milieu van Londen in de negentiende eeuw. 'O sole mio is een heerlijk romantisch lied, dat in de afgelopen 120 jaar al ontelbare keren is uitgevoerd. Tot slot wordt het lied 'Danny Boy', een prachtige sentimentele Ierse ballade, ten gehore gebracht. Alle fragmenten uit deze uitzending ARIA gemist? Ami geeft optreden en zingt Danny Boy Bekijk deze video » ARIA gemist? Michiel zingt O sole mio Bekijk deze video » ARIA: Amy treedt op met Die Moritat (Die Dreigroschenoper) Bekijk deze video » ARIA: Elenora zingt het lied Granada (Agustín Lara) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de halve finale van ARIA, om 20:25 uur te zien op NPO 1. Welke operazangers weten zich te plaatsen voor de grote finale van deze zangwedstrijd?

Zelfgekozen
De zangers zoeken de grenzen op van het operagenre. Ze zingen zelfgekozen stukken, op het grensvlak tussen opera en lichte muziek. Het lied 'Granada' komt uit 1932. Het is een liefdesverklaring aan de zonovergoten stad Granada in Spanje. 'Die Moritat von Mackie Messer' uit Die Dreigroschenoper wordt ook gezongen.

Romantisch lied
'Die Moritat von Mackie Messer' speelt zich af in het duistere criminele milieu van Londen in de negentiende eeuw. 'O sole mio is een heerlijk romantisch lied, dat in de afgelopen 120 jaar al ontelbare keren is uitgevoerd. Tot slot wordt het lied 'Danny Boy', een prachtige sentimentele Ierse ballade, ten gehore gebracht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ARIA

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV