2Doc IDFA Primeur: Jason gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc IDFA Primeur: Jason gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc IDFA Primeur: Jason gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) is in volle gang en dat wordt ook op NPO 2 gevierd met enkele prachtige documentaires. Zo is vanavond om 19:55 uur de film Jason te zien. DemonenJason (22) neemt het tijdens zijn intensieve traumatherapie op tegen de demonen uit zijn verre en nabije verleden. Maar hij is niet alleen slachtoffer, Jason gebruikt zijn ervaringen ook om ervoor te zorgen dat anderen niet hoeven te ondergaan wat hij heeft meegemaakt. JeugdzorgDe Nederlandse documentairemaker Maasja Ooms toont de ingrijpende gevolgen en psychische effecten van een traumatische jeugd in dit derde en laatste deel van haar trilogie over de Nederlandse jeugdzorg.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) is in volle gang en dat wordt ook op NPO 2 gevierd met enkele prachtige documentaires. Zo is vanavond om 19:55 uur de film Jason te zien.

Demonen
Jason (22) neemt het tijdens zijn intensieve traumatherapie op tegen de demonen uit zijn verre en nabije verleden. Maar hij is niet alleen slachtoffer, Jason gebruikt zijn ervaringen ook om ervoor te zorgen dat anderen niet hoeven te ondergaan wat hij heeft meegemaakt.

Jeugdzorg
De Nederlandse documentairemaker Maasja Ooms toont de ingrijpende gevolgen en psychische effecten van een traumatische jeugd in dit derde en laatste deel van haar trilogie over de Nederlandse jeugdzorg.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc IDFA Primeur: Jason gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV