Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending De reis van Tom Waes door Nederland komt vanavond ten einde. De laatste aflevering van Reizen Waes Nederland, waarin de Vlaamse presentator de Wadden bezoekt, is om 20:50 uur te zien op NPO 3. ParachutespringenOp Texel bezoekt Tom Waes schapenboer Jan-Willem Bakker, gaat hij parachutespringen onder begeleiding van levende legende Jan Boyen Rienks en vogels spotten op de Big Day. Op Vlieland bewaakt Tom samen met het Nederlandse leger Cornfield Range, waar verschillende landen bommen leren droppen en schietoefeningen doen. Frank LammersOok maakt Tom één van zijn dromen waar: hij overnacht op een drooggevallen schip op de Wadden. Op Terschelling krijgt hij een rondleiding van zijn goede vriend Frank Lammers, die hij kent uit de hitserie Undercover. Tot slot leert hij op Schiermonnikoog sliksleeën, de ideale manier om zijn trip door Nederland te eindigen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De reis van Tom Waes door Nederland komt vanavond ten einde. De laatste aflevering van Reizen Waes Nederland, waarin de Vlaamse presentator de Wadden bezoekt, is om 20:50 uur te zien op NPO 3.

Parachutespringen
Op Texel bezoekt Tom Waes schapenboer Jan-Willem Bakker, gaat hij parachutespringen onder begeleiding van levende legende Jan Boyen Rienks en vogels spotten op de Big Day. Op Vlieland bewaakt Tom samen met het Nederlandse leger Cornfield Range, waar verschillende landen bommen leren droppen en schietoefeningen doen.

Frank Lammers
Ook maakt Tom één van zijn dromen waar: hij overnacht op een drooggevallen schip op de Wadden. Op Terschelling krijgt hij een rondleiding van zijn goede vriend Frank Lammers, die hij kent uit de hitserie Undercover. Tot slot leert hij op Schiermonnikoog sliksleeën, de ideale manier om zijn trip door Nederland te eindigen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV