Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij

Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij

De Texelse schapenboer Jan vond in Boer Zoekt Vrouw de liefde bij Rianne. Na enkele gelukkige jaren verruilen ze het eiland voor een nieuw leven als rundveehouders in Denemarken. Yvon Jaspers neemt samen met het stel alvast een kijkje. Bekijk de promo van de aflevering van zondag 21 november hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Yvon Jaspers</em> met Jan en Rianne naar <em>Denemarken</em> in <em>Onze Boerderij</em> De Texelse schapenboer Jan vond in Boer Zoekt Vrouw de liefde bij Rianne. Na enkele gelukkige jaren verruilen ze het eiland voor een nieuw leven als rundveehouders in Denemarken. Yvon Jaspers neemt samen met het stel alvast een kijkje. Bekijk de promo van de aflevering van zondag 21 november hieronder. Lees verder onder de video. Eerste keerIn deze aflevering van Onze Boerderij gaan Jan en Rianne voor het eerst samen met Yvon Jaspers kijken op hun nieuwe rundveebedrijf. Daarnaast bezoekt Jaspers de bollenkwekerij van John en Johanna. Bekijk de promo van Onze Boerderij hierboven. Bekijk ook Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ Bekijk deze video » Jinek: Edward & Ingrid (Ik Vertrek) kochten compleet treinstation in Duitsland Bekijk deze video »
TV :
Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij

Eerste keer
In deze aflevering van Onze Boerderij gaan Jan en Rianne voor het eerst samen met Yvon Jaspers kijken op hun nieuwe rundveebedrijf. Daarnaast bezoekt Jaspers de bollenkwekerij van John en Johanna. Bekijk de promo van Onze Boerderij hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV