Buitenhof gemist? Marion Koopmans denkt dat lockdown "niet nodig is"

Buitenhof gemist? Marion Koopmans denkt dat lockdown "niet nodig is"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Marion Koopmans denkt dat lockdown &quot;niet nodig is&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Volgens Marion Koopmans is het wel duidelijk dat de instroom van de nieuwe gevallen omlaag zal moeten, stelt ze in Buitenhof: "Met deze maatregelen moeten we zonder lockdown de winter door kunnen komen." Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Buitenhof gemist? Marion Koopmans denkt dat lockdown "niet nodig is"

Volgens Marion Koopmans is het wel duidelijk dat de instroom van de nieuwe gevallen omlaag zal moeten, stelt ze in Buitenhof: "Met deze maatregelen moeten we zonder lockdown de winter door kunnen komen."

Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Marion Koopmans denkt dat lockdown "niet nodig is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV