Docu Raising a School Shooter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Raising a School Shooter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Raising a School Shooter gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de indrukwekkende IDFA-documentaire Raising a School Shooter te zien op NPO 2. Ouders van drie leerlingen die wapens binnenbrachten in hun school en klasgenoten en personeel vermoordden, vertellen hun verhaal van verlies. ColumbineDe zoon van Jeff zit een levenslange gevangenisstraf uit nadat hij als vijftienjarige het vuur opende op zijn klasgenoten. Ook Clarence’s zoon Nicholas zit na een dodelijke schietpartij voor de rest van zijn leven vast. Sue is de moeder van Dylan Klebold, een van de twee tieners die het bloedbad op Columbine High School veroorzaakten en daarna zichzelf ombrachten. SorryDe ouders staan voor een bovenmenselijke opgave: laveren tussen verdriet, schuldgevoel en machteloosheid. Hoe zeg je 'sorry' tegen de ouders van dode klasgenoten? Mag je wel rouwen als je zoon de dader is? En ging er iets mis in de opvoeding? Dat onderzoeken Frida en Lasse Barkfors in deze heftige documentaire.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de indrukwekkende IDFA-documentaire Raising a School Shooter te zien op NPO 2. Ouders van drie leerlingen die wapens binnenbrachten in hun school en klasgenoten en personeel vermoordden, vertellen hun verhaal van verlies.

Columbine
De zoon van Jeff zit een levenslange gevangenisstraf uit nadat hij als vijftienjarige het vuur opende op zijn klasgenoten. Ook Clarence’s zoon Nicholas zit na een dodelijke schietpartij voor de rest van zijn leven vast. Sue is de moeder van Dylan Klebold, een van de twee tieners die het bloedbad op Columbine High School veroorzaakten en daarna zichzelf ombrachten.

Sorry
De ouders staan voor een bovenmenselijke opgave: laveren tussen verdriet, schuldgevoel en machteloosheid. Hoe zeg je 'sorry' tegen de ouders van dode klasgenoten? Mag je wel rouwen als je zoon de dader is? En ging er iets mis in de opvoeding? Dat onderzoeken Frida en Lasse Barkfors in deze heftige documentaire.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Raising a School Shooter gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV