Undercover seizoen 3: Frank Lammers en Tom Waes vertellen over verschrikkelijke draaidag

Undercover seizoen 3: Frank Lammers en Tom Waes vertellen over verschrikkelijke draaidag

Na lang wachten kunnen de fans eindelijk weer genieten van een gloednieuw seizoen van Undercover. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Tom Waes zaten zondag bij Humberto om te vertellen over de nieuwe reeks. Er komt onder meer een onvergetelijk zware draaidag ter sprake...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Undercover</em> seizoen 3: Frank Lammers en <em>Tom Waes</em> vertellen over verschrikkelijke draaidag Na lang wachten kunnen de fans eindelijk weer genieten van een gloednieuw seizoen van Undercover. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Tom Waes zaten zondag bij Humberto om te vertellen over de nieuwe reeks. Er komt onder meer een onvergetelijk zware draaidag ter sprake... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Twintig graden onder nulLammers en Waes moesten op de koudste winterdag van februari, toen het zo'n beetje twintig graden onder nul was, een scène opnemen die zich zogenaamd in Istanbul afspeelt. In deze helse temperaturen werden de acteurs bijna helemaal naakt en gehandboeid in een ijskoud busje gegooid. Om de condens uit hun mond te beperken, moesten ze bovendien ijsblokjes in hun mond stoppen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Vanaf zondag 21 november verschijnt er wekelijks een aflevering van Undercover seizoen 3 op Netflix. Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november ook wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén.
Talkshow :
Undercover seizoen 3: Frank Lammers en Tom Waes vertellen over verschrikkelijke draaidag

Twintig graden onder nul
Lammers en Waes moesten op de koudste winterdag van februari, toen het zo'n beetje twintig graden onder nul was, een scène opnemen die zich zogenaamd in Istanbul afspeelt. In deze helse temperaturen werden de acteurs bijna helemaal naakt en gehandboeid in een ijskoud busje gegooid. Om de condens uit hun mond te beperken, moesten ze bovendien ijsblokjes in hun mond stoppen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven.

Vanaf zondag 21 november verschijnt er wekelijks een aflevering van Undercover seizoen 3 op Netflix. Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november ook wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV