Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!'

Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!'

Özcan Akyol maakt er altijd een momentje van in Sterren Op Het Doek, als de portretten van de bekende Nederlander worden onthuld. Deze keer hebben de kunstenaars een schilderij gemaakt van schrijver en politicus Jan Terlouw, en hij is niet zo geduldig als Eus even aarzelt bij het omdraaien van een portret… “Kom op!”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!' Özcan Akyol maakt er altijd een momentje van in Sterren Op Het Doek, als de portretten van de bekende Nederlander worden onthuld. Deze keer hebben de kunstenaars een schilderij gemaakt van schrijver en politicus Jan Terlouw, en hij is niet zo geduldig als Eus even aarzelt bij het omdraaien van een portret… “Kom op!” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Johan Derksen erg nerveus voor onthulling portretten Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Corry Konings heeft speciale jurk aan voor portret Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV