The Masked Singer: Karin Bloemen hield als 'motormuis' haar identiteit geheim

The Masked Singer: Karin Bloemen hield als 'motormuis' haar identiteit geheim

Achter de schermen bij The Masked Singer moest Karin Bloemen er alles aan doen om haar identiteit verborgen te houden. Daarom ging de comédienne in de studio, als ze niet optrad, helemaal gemaskerd door het leven. “Dan ben ik een soort motormuis, geestig hè?”

Bekijk de Shownieuws-video van Karin Bloemen hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Karin Bloemen hield als 'motormuis' haar identiteit geheim Achter de schermen bij The Masked Singer moest Karin Bloemen er alles aan doen om haar identiteit verborgen te houden. Daarom ging de comédienne in de studio, als ze niet optrad, helemaal gemaskerd door het leven. “Dan ben ik een soort motormuis, geestig hè?” Bekijk de Shownieuws-video van Karin Bloemen hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: onthulling The Masked Singer, wie is het Lieveheersbeestje? (video) Bekijk deze video » Karin Bloemen vindt deelname aan The Masked Singer onbegrijpelijk: "Het was overduidelijk" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Karin Bloemen hield als 'motormuis' haar identiteit geheim of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV