Bekijk de trailer van Voir, vanaf 6 december op Netflix

Bekijk de trailer van Voir, vanaf 6 december op Netflix

Een serie waarin vijf filmkenners door middel van visuele essays een ode brengen aan het medium. Ze vertellen onder meer over de fragmenten, technieken en personages die tijdens het kijken een hele diepe indruk achterlieten. De serie is van de hand van David Fincher (Mank) en David Prior (The Empty Man).

Bekijk de trailer van <em>Voir</em>, vanaf 6 december op Netflix Een serie waarin vijf filmkenners door middel van visuele essays een ode brengen aan het medium. Ze vertellen onder meer over de fragmenten, technieken en personages die tijdens het kijken een hele diepe indruk achterlieten. De serie is van de hand van David Fincher (Mank) en David Prior (The Empty Man). Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 6 december Voir kunt streamen. Bekijk ook Emily In Paris seizoen 2 vanaf 22 december bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Kijken: Carole Baskin slacht nieuwe seizoen Tiger King: "Er klopt niets van" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Voir, vanaf 6 december op Netflix

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 6 december Voir kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Voir, vanaf 6 december op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV