Talkshow M gemist? Joost Prinsen over Godfried Bomans: “Hield van het tweede plan"

Talkshow M gemist? Joost Prinsen over Godfried Bomans: “Hield van het tweede plan"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 22 november. Je kan ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv.

Joost Prinsen was maandagavond te gast in Talkshow M om te vertellen over zijn nieuwe boek. In Alle Ernst gaat over de serieuze kant van Godfried Bomans: “Hij had een beetje rare voorkeuren. Hij hield van het tweede plan, geloof ik.” Prinsen stelde het boek samen uit werk van Bomans.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Joost Prinsen over Godfried Bomans: “Hield van het tweede plan&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 22 november. Je kan ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv. Joost Prinsen was maandagavond te gast in Talkshow M om te vertellen over zijn nieuwe boek. In Alle Ernst gaat over de serieuze kant van Godfried Bomans: “Hij had een beetje rare voorkeuren. Hij hield van het tweede plan, geloof ik.” Prinsen stelde het boek samen uit werk van Bomans. Lees verder onder de video. ErnstigGodfried Bomans is vooral bekend als komisch schrijver en auteur van de sprookjesroman Erik of het Klein Insectenboek. Zijn serieuze kant kennen we niet zo goed. Daar komt verandering in, want vijftig jaar na zijn dood is er een nieuw boek over Bomans’ werk. Niemand minder dan Joost Prinsen bracht het werk van de schrijver samen in het boek In Alle Ernst. Daarover vertelde hij vanavond bij Talkshow M. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Joost Prinsen over Godfried Bomans: “Hield van het tweede plan"

Ernstig
Godfried Bomans is vooral bekend als komisch schrijver en auteur van de sprookjesroman Erik of het Klein Insectenboek. Zijn serieuze kant kennen we niet zo goed. Daar komt verandering in, want vijftig jaar na zijn dood is er een nieuw boek over Bomans’ werk. Niemand minder dan Joost Prinsen bracht het werk van de schrijver samen in het boek In Alle Ernst. Daarover vertelde hij vanavond bij Talkshow M.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Joost Prinsen over Godfried Bomans: “Hield van het tweede plan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV