Zien: Linda Hakeboom klaar met chemotherapie en genezen van kanker

Zien: Linda Hakeboom klaar met chemotherapie en genezen van kanker

Vandaag komt er een einde aan een loodzware periode voor Linda Hakeboom, na 14 maanden geneest ze van kanker. Haar chemotherapie is namelijk officieel klaar en dat is een emotioneel moment. Het is een dag met een gouden randje voor de bekende influencer, maar tegelijkertijd is het ook onwennig en spannend, vertelde Linda aan ons: "Het is zo'n bijzonder moment eigenlijk, het is zo'n intens jaar geweest."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Linda Hakeboom</em> klaar met chemotherapie en genezen van <em>kanker</em> Vandaag komt er een einde aan een loodzware periode voor Linda Hakeboom, na 14 maanden geneest ze van kanker. Haar chemotherapie is namelijk officieel klaar en dat is een emotioneel moment. Het is een dag met een gouden randje voor de bekende influencer, maar tegelijkertijd is het ook onwennig en spannend, vertelde Linda aan ons: "Het is zo'n bijzonder moment eigenlijk, het is zo'n intens jaar geweest." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Linda Hakeboom klaar met chemotherapie en genezen van kanker


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Linda Hakeboom klaar met chemotherapie en genezen van kanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV