Henny Huisman wint Loden Leeuw als meest irritante BN’er in een reclame

Henny Huisman wint Loden Leeuw als meest irritante BN’er in een reclame

Henny Huisman heeft met maar liefst 48% van de stemmen voor de tweede keer in zijn carrière de Loden Leeuw in ontvangt mogen nemen, dit keer voor de reclame van Meubelzorg. Henny houdt de zaak in evenwicht, hij heeft nu niet alleen twee Televizier-Ringen, hij heeft ook twee Loden Leeuwen in bezit.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Henny Huisman</em> wint <em>Loden Leeuw</em> als meest irritante BN’er in een reclame Henny Huisman heeft met maar liefst 48% van de stemmen voor de tweede keer in zijn carrière de Loden Leeuw in ontvangt mogen nemen, dit keer voor de reclame van Meubelzorg. Henny houdt de zaak in evenwicht, hij heeft nu niet alleen twee Televizier-Ringen, hij heeft ook twee Loden Leeuwen in bezit. Tekst gaat verder onder de video. Henny HuismanIn de Meubelzorg-reclame verrast Huisman een oudere dame met een cheque van Meubelzorg en roept: 'Suprise!' Volgens de stemmers was de reclame een toneelstukje en teert Henny nog altijd op zijn succes van de Supriseshow. Henny Huisman neemt de prijs met alle eer in ontvangst. Bekijk de video van Radar hierboven. Bekijk ook Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video) Bekijk deze video » Loden Leeuw: genomineerden Meest irritante BN'er in reclame (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante reclamemakende influencer Bekijk deze video »
TV :
Henny Huisman wint Loden Leeuw als meest irritante BN’er in een reclame

Henny Huisman
In de Meubelzorg-reclame verrast Huisman een oudere dame met een cheque van Meubelzorg en roept: 'Suprise!' Volgens de stemmers was de reclame een toneelstukje en teert Henny nog altijd op zijn succes van de Supriseshow. Henny Huisman neemt de prijs met alle eer in ontvangst.

Bekijk de video van Radar hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman wint Loden Leeuw als meest irritante BN’er in een reclame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV