Video: John van den Heuvel voorstander van strengere regels in EBI Vught

Video: John van den Heuvel voorstander van strengere regels in EBI Vught

Het ziet er altijd spectaculair uit wanneer een zware crimineel van de EBI in Vught voor de rechter moet verschijnen. Verschillende gepantserde auto's, helikopters, zwaarbewapende agenten en loeiende sirenes. Maar als het aan demissionair minister Sander Dekker ligt, moeten deze criminelen voortaan vanuit hun cel via de laptop het strafproces bijwonen. John van den Heuvel is voorstander van strengere regels in EBI.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>John van den Heuvel</em> voorstander van <em>strengere regels</em> in EBI Vught Het ziet er altijd spectaculair uit wanneer een zware crimineel van de EBI in Vught voor de rechter moet verschijnen. Verschillende gepantserde auto's, helikopters, zwaarbewapende agenten en loeiende sirenes. Maar als het aan demissionair minister Sander Dekker ligt, moeten deze criminelen voortaan vanuit hun cel via de laptop het strafproces bijwonen. John van den Heuvel is voorstander van strengere regels in EBI. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: John van den Heuvel voorstander van strengere regels in EBI Vught


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: John van den Heuvel voorstander van strengere regels in EBI Vught of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV