Dit Is Mijn Keus aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Is Mijn Keus aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Is Mijn Keus aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe praatprogramma Dit is mijn keus, gepresenteerd door Eddy Zoëy, wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 5. Hij ontvangt mensen in de studio die een bijzondere keuze hebben gemaakt. SpraakmakendHet kan ook zijn dat de gasten een fascinerend verhaal te vertellen hebben. Iedere aflevering behandelt een spraakmakend en/of visueel thema dat de nieuwsgierigheid sterk prikkelt bij de kijker. De eerste aflevering draait om het thema 'Ik heb een extreme fetisj' - over mensen die opgewonden raken van de gekste dingen. TaboeFetisjisten raken seksueel opgewonden van specifieke voorwerpen, lichaamsdelen of rituelen. Maar hoe ontwikkel je zo'n fetisj? En is het gevaarlijk? Op het hebben van zo'n fetisj rust in ieder geval nog steeds een enorm taboe. Eddy Zoëy ontvangt gasten die bijvoorbeeld heel warm worden van pijn, leer, puppy's en pony's. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Dit Is Mijn Keus met Eddy Zoëy: ‘Ik heb een extreme fetisj’ Bekijk deze video » Eddy Zoëy vertelt over programma Dit Is Mijn Keus: "Tuurlijk gaan er grapjes vallen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Dit Is Mijn Keus aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe praatprogramma Dit is mijn keus, gepresenteerd door Eddy Zoëy, wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 5. Hij ontvangt mensen in de studio die een bijzondere keuze hebben gemaakt.

Spraakmakend
Het kan ook zijn dat de gasten een fascinerend verhaal te vertellen hebben. Iedere aflevering behandelt een spraakmakend en/of visueel thema dat de nieuwsgierigheid sterk prikkelt bij de kijker. De eerste aflevering draait om het thema 'Ik heb een extreme fetisj' - over mensen die opgewonden raken van de gekste dingen.

Taboe
Fetisjisten raken seksueel opgewonden van specifieke voorwerpen, lichaamsdelen of rituelen. Maar hoe ontwikkel je zo'n fetisj? En is het gevaarlijk? Op het hebben van zo'n fetisj rust in ieder geval nog steeds een enorm taboe. Eddy Zoëy ontvangt gasten die bijvoorbeeld heel warm worden van pijn, leer, puppy's en pony's.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit is mijn keus

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Is Mijn Keus aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV