Emotioneel nieuws: Hans Kraay Jr. stopt na 17 jaar bij Veronica Inside

Emotioneel nieuws: Hans Kraay Jr. stopt na 17 jaar bij Veronica Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 november terugkijken bij Gids.tv.

Vanaf januari beginnen de heren van Veronica Inside aan hun nieuwe dagelijkse programma, maar dit gaan ze doen zonder Hans Kraay Jr. Dat maakte hij maandagavond zelf bekend tijdens de uitzending. Na zeventien jaar van trouwe dienst, komt er een einde aan het huwelijk tussen Hans Kraay en de mannen van Veronica Inside.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotioneel nieuws: <em>Hans Kraay Jr</em>. stopt na 17 jaar bij <em>Veronica Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 november terugkijken bij Gids.tv. Vanaf januari beginnen de heren van Veronica Inside aan hun nieuwe dagelijkse programma, maar dit gaan ze doen zonder Hans Kraay Jr. Dat maakte hij maandagavond zelf bekend tijdens de uitzending. Na zeventien jaar van trouwe dienst, komt er een einde aan het huwelijk tussen Hans Kraay en de mannen van Veronica Inside. Tekst gaat verder onder de video. Johan emotioneelMaandagavond was de een-na-laatste keer dat Hansie aanwezig was in de uitzending van Veronica Inside. Kraay Jr. vertelt dat hij altijd met veel plezier te gast was bij de show, maar na 17 jaar komt er toch echt een einde aan. Johan Derksen reageert emotioneel op het afscheid van Hansie: "Schei uit, want ik word emotioneel!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan emotioneel
Maandagavond was de een-na-laatste keer dat Hansie aanwezig was in de uitzending van Veronica Inside. Kraay Jr. vertelt dat hij altijd met veel plezier te gast was bij de show, maar na 17 jaar komt er toch echt een einde aan. Johan Derksen reageert emotioneel op het afscheid van Hansie: "Schei uit, want ik word emotioneel!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotioneel nieuws: Hans Kraay Jr. stopt na 17 jaar bij Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV