Op1 gemist? Corine Wiedouw zag online hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt

Op1 gemist? Corine Wiedouw zag online hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Corine Wiedouw</em> zag online hoe haar lunchcafé aan de <em>Coolsingel</em> werd gesloopt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Rotterdamse onderneemster Corine Wiedouw zag via een online-livestream hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt tijdens de rellen van afgelopen week. Corine ging vandaag bij Ahmed Aboutaleb op de koffie. De burgemeester van Rotterdam vertelde aan Corine dat hij de kosten voor zijn rekening gaat nemen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Corine Wiedouw zag online hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt

De Rotterdamse onderneemster Corine Wiedouw zag via een online-livestream hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt tijdens de rellen van afgelopen week. Corine ging vandaag bij Ahmed Aboutaleb op de koffie. De burgemeester van Rotterdam vertelde aan Corine dat hij de kosten voor zijn rekening gaat nemen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Corine Wiedouw zag online hoe haar lunchcafé aan de Coolsingel werd gesloopt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV