Politieagent in Op1 over rellen Rotterdam: "Meisje van 15 gooide baksteen naar politieauto"

Politieagent in Op1 over rellen Rotterdam: "Meisje van 15 gooide baksteen naar politieauto"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Politieagent</em> in <em>Op1</em> over rellen Rotterdam: &quot;Meisje van 15 gooide baksteen naar politieauto&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Koen Simmers, agent en bestuurslid politiebond NPB, vertelt bij Op1 dat de politie instaat is om te infiltreren in relgroepen. "Veel vaak gaat het goed, we kunnen veel voorspellen, maar op de beelden zie je ook een meisje van 15 een steen naar een politieauto gooien.", aldus Koen. In Rotterdam deed vrijwel iedereen die aanwezig was, mee aan de rellen en dat maakt het voor de politie moeilijk om te infiltreren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Politieagent in Op1 over rellen Rotterdam: "Meisje van 15 gooide baksteen naar politieauto"

Koen Simmers, agent en bestuurslid politiebond NPB, vertelt bij Op1 dat de politie instaat is om te infiltreren in relgroepen. "Veel vaak gaat het goed, we kunnen veel voorspellen, maar op de beelden zie je ook een meisje van 15 een steen naar een politieauto gooien.", aldus Koen. In Rotterdam deed vrijwel iedereen die aanwezig was, mee aan de rellen en dat maakt het voor de politie moeilijk om te infiltreren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politieagent in Op1 over rellen Rotterdam: "Meisje van 15 gooide baksteen naar politieauto" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV