Op1 gemist? Politie niet in staat om eigendommen te beschermen bij rellen

Op1 gemist? Politie niet in staat om eigendommen te beschermen bij rellen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het coronaprotest tegen 2G-beleid liep afgelopen vrijdag behoorlijk uit de hand, er werd zwaar vuurwerk afgestoken, agenten en brandweerlieden werden bekogeld, en auto's en scooters in brand gestoken. Gerrit van de Kamp vertelt bij Op1 over de grote problematiek binnen de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Politie</em> niet in staat om eigendommen te beschermen bij <em>rellen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het coronaprotest tegen 2G-beleid liep afgelopen vrijdag behoorlijk uit de hand, er werd zwaar vuurwerk afgestoken, agenten en brandweerlieden werden bekogeld, en auto's en scooters in brand gestoken. Gerrit van de Kamp vertelt bij Op1 over de grote problematiek binnen de politie. Tekst gaat verder onder de video. Eigendommen beschermenDemonstraties en rellen nemen ontzettend capaciteit in bezet. Volgens Gerrit van de Kamp moeten veel wijken leeg getrokken worden, om de ME te vullen. De politie is door de enorme krapte vaak niet in staat om eigendommen te beschermen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politie niet in staat om eigendommen te beschermen bij rellen

Eigendommen beschermen
Demonstraties en rellen nemen ontzettend capaciteit in bezet. Volgens Gerrit van de Kamp moeten veel wijken leeg getrokken worden, om de ME te vullen. De politie is door de enorme krapte vaak niet in staat om eigendommen te beschermen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Politie niet in staat om eigendommen te beschermen bij rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV