Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 2, gaat Cornald Maas in gesprek met de inmiddels 75-jarige alleskunner Paul Haenen - alias dominee Gremdaat en Margreet Dolman. YouTubeHaenen steekt de kijker in coronatijd een hart onder de riem met troost-tv - eerst bij de NPO en inmiddels op zijn eigen YouTube-kanaal. Daaruit blijkt dat hij zich niet langer hoeft te 'verschuilen' achter Gremdaat of Dolman om zijn mening te laten horen over actuele zaken. FrankrijkVolle Zalen reist af naar zijn huis in Frankrijk voor een uitgebreide ontmoeting. Duidelijk wordt hoe Paul Haenen als mens en artiest in het leven staat: "Bepaal zelf, wees eigenwijs en trek je zo weinig mogelijk aan van anderen."
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 2, gaat Cornald Maas in gesprek met de inmiddels 75-jarige alleskunner Paul Haenen - alias dominee Gremdaat en Margreet Dolman.

YouTube
Haenen steekt de kijker in coronatijd een hart onder de riem met troost-tv - eerst bij de NPO en inmiddels op zijn eigen YouTube-kanaal. Daaruit blijkt dat hij zich niet langer hoeft te 'verschuilen' achter Gremdaat of Dolman om zijn mening te laten horen over actuele zaken.

Frankrijk
Volle Zalen reist af naar zijn huis in Frankrijk voor een uitgebreide ontmoeting. Duidelijk wordt hoe Paul Haenen als mens en artiest in het leven staat: "Bepaal zelf, wees eigenwijs en trek je zo weinig mogelijk aan van anderen."

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV