Thierry Baudet kan niet lachen om grap Diederik Ebbinge: "Ik heb GEEN vaccin genomen!"

Thierry Baudet kan niet lachen om grap Diederik Ebbinge: "Ik heb GEEN vaccin genomen!"

Diederik Ebbinge, die we allemaal kennen van De Luizenmoeder en Promenade, heeft een geweldige grap met Thierry Baudet uitgehaald. Geheel in de stijl van complotdenkers meldde hij op Twitter dat Baudet al in augustus zijn tweede Pfizer-vaccin heeft gehad. "Zien ze het echt niet of willen ze het niet zien?"

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> kan niet lachen om grap <em>Diederik Ebbinge</em>: &quot;Ik heb GEEN vaccin genomen!&quot; Diederik Ebbinge, die we allemaal kennen van De Luizenmoeder en Promenade, heeft een geweldige grap met Thierry Baudet uitgehaald. Geheel in de stijl van complotdenkers meldde hij op Twitter dat Baudet al in augustus zijn tweede Pfizer-vaccin heeft gehad. "Zien ze het echt niet of willen ze het niet zien?" Lees verder onder de video. BoosIn dezelfde Tweet meldt Ebbinge dat Willem Engel een AIVD-agent zou zijn. Vooral Baudet kan niet lachen om de grap van de acteur en is zelfs ronduit boos. In een woedende Tweet reageert de voorman van Forum voor Democratie op de grap van Ebbinge: "Onze partij is de ENIGE die ten sterkste ONTRAADT om je te laten injecteren met deze experimentele gentherapie. Uiteraard heb ik GEEN vaccin genomen!" In Shownieuws wordt hier hartelijk om gelachen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet zorgt voor onvergetelijke Sinterklaas intocht in Volendam Bekijk deze video » Johan Derksen in VI: "Ik schaam me diep dat ik ooit op Thierry Baudet heb gestemd" Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boos
In dezelfde Tweet meldt Ebbinge dat Willem Engel een AIVD-agent zou zijn. Vooral Baudet kan niet lachen om de grap van de acteur en is zelfs ronduit boos. In een woedende Tweet reageert de voorman van Forum voor Democratie op de grap van Ebbinge: "Onze partij is de ENIGE die ten sterkste ONTRAADT om je te laten injecteren met deze experimentele gentherapie. Uiteraard heb ik GEEN vaccin genomen!" In Shownieuws wordt hier hartelijk om gelachen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet kan niet lachen om grap Diederik Ebbinge: "Ik heb GEEN vaccin genomen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV