Cupido Ofzo gemist? Evert regelt Millstreet voor Gea tijdens tweede date

Cupido Ofzo gemist? Evert regelt Millstreet voor Gea tijdens tweede date

Tijdens de tweede date zien we dat Evert goed uitpakt voor zijn date Gea. Evert houdt van het spoorwegmuseum en toen hij aan Gea vroeg waar zij van hield, klonk de naam Millstreet. Evert heeft zijn stoute schoenen aangetrokken. Bekijk het fragment uit Cupido Ofzo hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Cupido Ofzo</em> gemist? Evert regelt <em>Millstreet</em> voor Gea tijdens tweede date Tijdens de tweede date zien we dat Evert goed uitpakt voor zijn date Gea. Evert houdt van het spoorwegmuseum en toen hij aan Gea vroeg waar zij van hield, klonk de naam Millstreet. Evert heeft zijn stoute schoenen aangetrokken. Bekijk het fragment uit Cupido Ofzo hieronder. Lees verder onder de video. VerrassingEvert regelt een optreden van Millstreet voor Gea. Ze is zo enorm blij en had dit niet verwacht. Bekijk de leuke beelden hierboven. Cupido Ofzo is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk Leonie ter Braaks favoriete video van haar kinderen: "James!!!!" Bekijk deze video » Cupido Ofzo: Mathijs vertelt openhartig hoe hij op zijn 15e hersenbloeding kreeg Bekijk deze video »

Verrassing
Evert regelt een optreden van Millstreet voor Gea. Ze is zo enorm blij en had dit niet verwacht. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Cupido Ofzo is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cupido Ofzo gemist? Evert regelt Millstreet voor Gea tijdens tweede date of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV