Sonja Silva bij HLF8 over autisme: "17 keer verhuisd in 25 jaar, dat is niet normaal"

Sonja Silva bij HLF8 over autisme: "17 keer verhuisd in 25 jaar, dat is niet normaal"

Voormalig TMF-gezicht en actrice Sonja Silva vertelde afgelopen weekend in een interview met RTL Nieuws dat ze autisme heeft maar daar pas op latere leeftijd achter kwam. Ze heeft altijd veel last van onrust gehad, waardoor ze bijvoorbeeld vaak verhuisde: "Zeventien keer verhuizen in 25 jaar, dat is ook niet echt heel normaal. Er hoefde niet eens een aanleiding voor te zijn. Als het al ging borrelen in mijn lijf pakte ik mijn biezen." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

Sonja Silva bij <em>HLF8</em> over autisme: &quot;17 keer verhuisd in 25 jaar, dat is niet normaal&quot; Voormalig TMF-gezicht en actrice Sonja Silva vertelde afgelopen weekend in een interview met RTL Nieuws dat ze autisme heeft maar daar pas op latere leeftijd achter kwam. Ze heeft altijd veel last van onrust gehad, waardoor ze bijvoorbeeld vaak verhuisde: "Zeventien keer verhuizen in 25 jaar, dat is ook niet echt heel normaal. Er hoefde niet eens een aanleiding voor te zijn. Als het al ging borrelen in mijn lijf pakte ik mijn biezen." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sonja Silva bij HLF8 over autisme: "17 keer verhuisd in 25 jaar, dat is niet normaal"

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sonja Silva bij HLF8 over autisme: "17 keer verhuisd in 25 jaar, dat is niet normaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV