Video: Najib Amhali mag Victor Mids opsluiten in MINDF*CK

Video: Najib Amhali mag Victor Mids opsluiten in MINDF*CK

Najib Amhali is te gast geweest in het illusieprogramma MINDF*CK en mocht naar foto's kijken van BN'ers en een foto kiezen. Vervolgens ging illusionist Victor Mids hiermee aan de haal. Najib mocht Victor ook handboeien en opsluiten in een kist. Dat vond de comedian wel leuk. Bekijk de hele truc in het fragment van MINDF*CK hieronder.

MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Najib Amhali</em> mag Victor Mids opsluiten in <em>MINDF*CK</em> Najib Amhali is te gast geweest in het illusieprogramma MINDF*CK en mocht naar foto's kijken van BN'ers en een foto kiezen. Vervolgens ging illusionist Victor Mids hiermee aan de haal. Najib mocht Victor ook handboeien en opsluiten in een kist. Dat vond de comedian wel leuk. Bekijk de hele truc in het fragment van MINDF*CK hieronder. MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids start 30 oktober: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Najib Amhali mag Victor Mids opsluiten in MINDF*CK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV