Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video)

Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video)

Een groep Nederlandse skileraren is maandag alweer teruggekeerd uit Oostenrijk. De leraren zouden de komende maanden les gaan geven in het Alpenland, maar door de strenge lockdown moeten ze hun opleiding in Nederland vervolgen. Wanneer de Nederlanders weer kunnen terugkeren is nog onduidelijk.

Oostenrijk
Twee meiden in opleiding vertellen aan De Telegraaf: "We waren twee uur onderweg en ineens vol licht op de bus en kregen we politiecontrole. Daaraan merk je dat het wel heftig begint te worden nu. We moesten mondkapjes op doen en ID erbij", aldus de meiden. Bekijk de video hieronder.

Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video) Een groep Nederlandse skileraren is maandag alweer teruggekeerd uit Oostenrijk. De leraren zouden de komende maanden les gaan geven in het Alpenland, maar door de strenge lockdown moeten ze hun opleiding in Nederland vervolgen. Wanneer de Nederlanders weer kunnen terugkeren is nog onduidelijk. OostenrijkTwee meiden in opleiding vertellen aan De Telegraaf: "We waren twee uur onderweg en ineens vol licht op de bus en kregen we politiecontrole. Daaraan merk je dat het wel heftig begint te worden nu. We moesten mondkapjes op doen en ID erbij", aldus de meiden. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Buitenhof gemist? Hubert Bruls vreest lockdown: "Als het niet fundamenteel verandert" Bekijk deze video » Video: Frits Wester waarschuwt voor mogelijk nóg strengere lockdown Bekijk deze video »
Nieuws :
Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV