Video: Eenzame Joost vindt het 'niks aan' in De Laatste Vraag

Video: Eenzame Joost vindt het 'niks aan' in De Laatste Vraag

De SBS6-presentator Jan Versteegh is de quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro. Bekijk hieronder een fragment van vanavond, dinsdag 23 november, met kandidaat Joost.

Eenzaam
Aan de kandidaat Joost wordt gevraagd hoe hij het vindt om alleen over te blijven in het spel. Hij geeft eerlijk antwoord: "Niks aan", zegt hij lachend. Jan vraagt aan hem of hij de anderen er weer bij moet roepen, maar dat wil hij natuurlijk niet. Slimme Jan heeft iedereen weggespeeld. Bekijk hieronder de promo van De Laatste Vraag.

De spelshow De Laatste Vraag is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Eenzame Joost vindt het 'niks aan' in <em>De Laatste Vraag</em> De SBS6-presentator Jan Versteegh is de quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro. Bekijk hieronder een fragment van vanavond, dinsdag 23 november, met kandidaat Joost. EenzaamAan de kandidaat Joost wordt gevraagd hoe hij het vindt om alleen over te blijven in het spel. Hij geeft eerlijk antwoord: "Niks aan", zegt hij lachend. Jan vraagt aan hem of hij de anderen er weer bij moet roepen, maar dat wil hij natuurlijk niet. Slimme Jan heeft iedereen weggespeeld. Bekijk hieronder de promo van De Laatste Vraag. De spelshow De Laatste Vraag is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Laatste Vraag: Vrouw verafschuwt sportscholen: "Vreselijk!" (video) Bekijk deze video » De Laatste Vraag: Aad heeft vertrouwen in zijn kinderen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Eenzame Joost vindt het 'niks aan' in De Laatste Vraag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV