Zien: Mogelijke doorbraak verdwijningsmysterie van 7-jarige Jaïr Soares

Zien: Mogelijke doorbraak verdwijningsmysterie van 7-jarige Jaïr Soares

Ruim 25 jaar na de verdwijning van de destijds 7-jarige Jaïr Soares is er een mogelijke doorbraak in de cold case. Wik H., een van de meest beruchte tbs'ers van het land, is dinsdag gehoord over de verdwijning. Misdaadverslaggever Mick van Wely legt uit hoe dit zit. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over het verdwijningsmysterie van Jaïr Soares.

Zien: Mogelijke doorbraak verdwijningsmysterie van 7-jarige <em>Jaïr Soares</em> Ruim 25 jaar na de verdwijning van de destijds 7-jarige Jaïr Soares is er een mogelijke doorbraak in de cold case. Wik H., een van de meest beruchte tbs'ers van het land, is dinsdag gehoord over de verdwijning. Misdaadverslaggever Mick van Wely legt uit hoe dit zit. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over het verdwijningsmysterie van Jaïr Soares. Bekijk ook Het is menens voor skileraren in Oostenrijk: "Politiecontrole in de bus" (video) Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge zou geen vaccin maar een 'zoutoplossing hebben gekregen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Mogelijke doorbraak verdwijningsmysterie van 7-jarige Jaïr Soares


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mogelijke doorbraak verdwijningsmysterie van 7-jarige Jaïr Soares of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV