Opsporing Verzocht gemist? Inbreker CBR Arnhem rukt monitor los maar vertrekt zonder buit

Opsporing Verzocht gemist? Inbreker CBR Arnhem rukt monitor los maar vertrekt zonder buit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Inbreker CBR <em>Arnhem</em> rukt monitor los maar vertrekt zonder buit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 november terugkijken. Op maandag 5 april staat de dader binnen bij het CBR in Arnhem. Hij is wat aan het rondneuzen en besluit vervolgens een monitor in de wachtruimte los te rukken. Wanneer hij deze los heeft, dringt het tot hem door dat hij er weinig aan heeft waarna hij zonder buit weer vertrekt. Deze dader moet wel heel gefrustreerd zijn geweest. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Inbreker CBR Arnhem rukt monitor los maar vertrekt zonder buit

Op maandag 5 april staat de dader binnen bij het CBR in Arnhem. Hij is wat aan het rondneuzen en besluit vervolgens een monitor in de wachtruimte los te rukken. Wanneer hij deze los heeft, dringt het tot hem door dat hij er weinig aan heeft waarna hij zonder buit weer vertrekt. Deze dader moet wel heel gefrustreerd zijn geweest.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Inbreker CBR Arnhem rukt monitor los maar vertrekt zonder buit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV