Adem in, Adem uit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Adem in, Adem uit gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Adem in, adem uit

Adem in, Adem uit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van de serie Adem in, adem uit om 20:30 uur te zien op Net5. Hoe loopt het verhaal over de buurvrouwen Kim (gespeeld door Bracha van Doesburgh) en Jolanda (Jelka van Houten) af? SlachtschuurSven probeert Jo's dementerende moeder om te praten, zodat ze hem bevrijdt uit de slachtschuur. Als Kim een tv-optreden heeft bij dr. Samuel, wordt ze daar geconfronteerd met Adinda - die pijnlijke onthullingen doet over Kims liefdesleven. SeriemoordenaarCheyenne en Karst treffen Luuk meer dood dan levend aan op een industrieterrein, terwijl Jane ondanks haar schorsing doorgaat met het verzamelen van bewijs voordat Jo verandert in een seriemoordenaar. Alle fragmenten uit deze uitzending Laatste aflevering van Adem in, Adem uit: Wat zit er in de achterbak van Jolanda? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van de serie Adem in, adem uit om 20:30 uur te zien op Net5. Hoe loopt het verhaal over de buurvrouwen Kim (gespeeld door Bracha van Doesburgh) en Jolanda (Jelka van Houten) af?

Slachtschuur
Sven probeert Jo's dementerende moeder om te praten, zodat ze hem bevrijdt uit de slachtschuur. Als Kim een tv-optreden heeft bij dr. Samuel, wordt ze daar geconfronteerd met Adinda - die pijnlijke onthullingen doet over Kims liefdesleven.

Seriemoordenaar
Cheyenne en Karst treffen Luuk meer dood dan levend aan op een industrieterrein, terwijl Jane ondanks haar schorsing doorgaat met het verzamelen van bewijs voordat Jo verandert in een seriemoordenaar.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Adem in, Adem uit gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV