Zien: André Hazes zingt Sinterklaasliedje met zoontje én Monique

Zien: André Hazes zingt Sinterklaasliedje met zoontje én Monique

André Hazes verschijnt de laatste tijd nog maar weinig in de media, een bewuste keuze van de zanger zelf. Nu verschijnt er echter een video van André waarbij hij een Sinterklaasliedje zingt met zijn zoontje én Monique.

Zien: <em>André Hazes</em> zingt <em>Sinterklaasliedje</em> met zoontje én Monique André Hazes verschijnt de laatste tijd nog maar weinig in de media, een bewuste keuze van de zanger zelf. Nu verschijnt er echter een video van André waarbij hij een Sinterklaasliedje zingt met zijn zoontje én Monique. SinterklaasAndré Hazes en zijn ex, Monique, vieren gezamenlijk Sinterklaas met hun zoontje. Op de Instagram story van Monique is te zien dat ze een Sinterklaasliedje zingen bij de schoen. Een mooi beeld voor kleine André samen met zijn ouders. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Monique Westenberg en kleine Dré dansen op rollerdisco-baan Bekijk deze video » Zien: Monique en André Hazes zetten hun schoen: "Dit is voor de honden" Bekijk deze video » Zien: Rachel Hazes laat het kerstinterieur in huize Hazes zien (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sinterklaas
André Hazes en zijn ex, Monique, vieren gezamenlijk Sinterklaas met hun zoontje. Op de Instagram story van Monique is te zien dat ze een Sinterklaasliedje zingen bij de schoen. Een mooi beeld voor kleine André samen met zijn ouders.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes zingt Sinterklaasliedje met zoontje én Monique of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV