Docu De blik van Charles Aznavour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De blik van Charles Aznavour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De blik van Charles Aznavour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Charles Aznavour (1924-2018) was behalve chansonnier en acteur ook een verwoed filmer. Die kant van de wereldberoemde zanger wordt vanavond belicht in de documentaire De blik van Charles Aznavour, om 22:55 uur te zien op NPO 2. OmaAznavours nieuwsgierigheid naar de wereld en empathie voor ontheemden brengen hem op zijn veertigste in Armenië. Daar ontmoet hij zijn oma. Zijn vriend en filmmaker Marc di Domenico besloot er in 2019 een film van te maken met een poëtische tekst. OptredensDe tekst is gebaseerd op interviews, notities en dagboeken van Aznavour en overpeinzingen die door acteur Romain Duris zijn ingesproken. De filmopnames worden afgewisseld met beelden van Aznavours muzikale optredens en hits als 'La Bohème', 'Mon amour', 'She' en 'Hier encore'.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Charles Aznavour (1924-2018) was behalve chansonnier en acteur ook een verwoed filmer. Die kant van de wereldberoemde zanger wordt vanavond belicht in de documentaire De blik van Charles Aznavour, om 22:55 uur te zien op NPO 2.

Oma
Aznavours nieuwsgierigheid naar de wereld en empathie voor ontheemden brengen hem op zijn veertigste in Armenië. Daar ontmoet hij zijn oma. Zijn vriend en filmmaker Marc di Domenico besloot er in 2019 een film van te maken met een poëtische tekst.

Optredens
De tekst is gebaseerd op interviews, notities en dagboeken van Aznavour en overpeinzingen die door acteur Romain Duris zijn ingesproken. De filmopnames worden afgewisseld met beelden van Aznavours muzikale optredens en hits als 'La Bohème', 'Mon amour', 'She' en 'Hier encore'.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu De blik van Charles Aznavour gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV