Top 2000 Quiz aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 Quiz aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 Quiz aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Top 2000 Quiz is vanaf vanavond terug met gloednieuwe afleveringen, wekelijks om 21:15 uur. Net als vorig jaar kunnen we genieten van niet één, maar vier afleveringen. Matthijs en LeoZoals elk jaar wordt de Top 2000 Quiz weer gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, in samenwerking met popprofessor Leo Blokhuis - die ook als jurylid fungeert. Zij ontvangen wekelijks drie duo's, die het tegen elkaar opnemen voor een plek in de grote finale. DeelnemersIn de eerste aflevering nemen de volgende duo's het tegen elkaar op: Diggy Dex en Big2 (The Opposites) Ruben van der Meer en Guus Meeuwis Emmely de Wilt en Anita Witzier
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Top 2000 Quiz is vanaf vanavond terug met gloednieuwe afleveringen, wekelijks om 21:15 uur. Net als vorig jaar kunnen we genieten van niet één, maar vier afleveringen.

Matthijs en Leo
Zoals elk jaar wordt de Top 2000 Quiz weer gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, in samenwerking met popprofessor Leo Blokhuis - die ook als jurylid fungeert. Zij ontvangen wekelijks drie duo's, die het tegen elkaar opnemen voor een plek in de grote finale.

Deelnemers
In de eerste aflevering nemen de volgende duo's het tegen elkaar op:

  • Diggy Dex en Big2 (The Opposites)
  • Ruben van der Meer en Guus Meeuwis
  • Emmely de Wilt en Anita Witzier

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 Quiz

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 2000 Quiz aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV