Mick van Wely bij Jinek over moordenaar Wik H.: "Soms komt het beest in hem los" (video)

Mick van Wely bij Jinek over moordenaar Wik H.: "Soms komt het beest in hem los" (video)

26 jaar na de verdwijning van de toen 7-jarige Jair Soares lijkt er een doorbraak in de zaak te zijn. Misdaadverslaggever Mick van Wely is al jaren met de zaak bezig en zit dinsdag 23 november aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment hieronder.

"Heel gevaarlijk"
De dader van de beruchte Schiedammer Parkmoord in 2000 heeft mogelijk iets te maken met de mysterieuze verdwijning van het 7-jarige jongetje Jaïr Soares in 1995 in Monster. Het gaat om de 42-jarige Wik H. Mick vertelt bij Jinek gruwelijke verhalen over Wik H.: "Ik vind hem heel erg gevaarlijk." Wik heeft gezegd: "Soms komt het beest in me los."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Mick van Wely</em> bij <em>Jinek</em> over moordenaar <em>Wik H.</em>: &quot;Soms komt het beest in hem los&quot; (video) 26 jaar na de verdwijning van de toen 7-jarige Jair Soares lijkt er een doorbraak in de zaak te zijn. Misdaadverslaggever Mick van Wely is al jaren met de zaak bezig en zit dinsdag 23 november aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment hieronder. "Heel gevaarlijk"De dader van de beruchte Schiedammer Parkmoord in 2000 heeft mogelijk iets te maken met de mysterieuze verdwijning van het 7-jarige jongetje Jaïr Soares in 1995 in Monster. Het gaat om de 42-jarige Wik H. Mick vertelt bij Jinek gruwelijke verhalen over Wik H.: "Ik vind hem heel erg gevaarlijk." Wik heeft gezegd: "Soms komt het beest in me los." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Mart Smeets over het sportjaar 2021 Bekijk deze video » Fiona Hering over Lady Gucci: "Het is een loeder" (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Mick van Wely bij Jinek over moordenaar Wik H.: "Soms komt het beest in hem los" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mick van Wely bij Jinek over moordenaar Wik H.: "Soms komt het beest in hem los" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV